Albert Caire Trío
"Time after time"

1. Logical Song.
2. Under the bridge.
3. Time after time.
4. Song for my father.
5. Have You met Miss Jones.
6. Nostalgia in Times Square.
7. Mercy, Mercy, Mercy.
8. Viva la Vida

   

 

Albert Caire Trio presenten ”Time After Time”

Després de pràcticament 20 anys dedicats al jazz en directe, el pianista Albert Caire admet que l'han acompanyat èxits del pop-rock pels quals té una predil·lecció especial. Aquesta mirada al passat no és simplement això, sinó una visió moderna i actual dels referents musicals que l'han marcat. “El present és el millor espectador del passat, si sabem veure'l amb els millors ulls”, assegura.

Time After Time no és exactament un disc de Jazz,
encara que se li acosti

No és estrany, doncs, que en el seu nou àlbum Time After Time hi convisquin versions de pop-rock amb temes emblemàtics del jazz, amb una paleta de colors més personal. Èxits de Supertamp, Cindy Lauper, Red Hot Chili Peppers, convisquin amb clàssics de Richard Rodgers, Charles Mingus, Joe Zawinul i Horace Silver, amb un final de trajecte marcat per Viva la Vida de Coldplay.

Una visió que flueix amb la dosi justa de respecte, sentiment i alhora de temperament a través del trio de jazz que l'Albert Caire lidera, amb diàlegs constants i plena de matisos, buscant un sòlid equilibri entre el respecte a l'obra original, l'arranjament i la improvització.
Un concepte que comparteix amb músics de dilatada experiència com Jaume Duran al contrabaix i Carles Domingo a la bateria.

Aquesta fórmula també va ser compartida amb el públic dels darrers concerts de la formació i que ara recull en el seu segon disc Time After Time.
El primer disc es va titular “Camins” (2010-Rosazul)

Disc enregistrat per:
Albert Caire al piano
Jaume Duran al contrabaix
Carles Domingo a la bateria,
als estudis Laietana (juliol 2013-BCN), técnic Jordi Vidal.

Time After Time (PSM Music, 2013)
es presenta el proper dijous 24 d'octubre
a Mosquito Sunset Club c/. Riera de la Creu, 50 L'Hospitalet Ll
a les 22 h, entrada gratuïta

 
 
press note (doc)
press note (pdf)
Bandcamp de Albert Caire Trio
visita su web, su FaceBook